Bericht versturen
Thuis

Dongguan Runsheng Packing Industrial Co.,ltd

China Dongguan Runsheng Packing Industrial Co.,ltd certificaten
China Dongguan Runsheng Packing Industrial Co.,ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Runsheng Packing Industrial Co.,ltd

1 2 3
Dongguan Runsheng Packing Industrial Co.,ltd Dongguan Runsheng Packing Industrial Co.,ltd Dongguan Runsheng Packing Industrial Co.,ltd
Factory view Corner of printing workshop corner of bag making workshop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : RUNSHENG
Aantal werknemers : 50~100people
Jaarlijkse omzet : 3 million-6 million
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 70% - 80%

Met RD en productieervaring van plastic zakken meer dan 20 jaar, RS-heeft de verpakking de reputatie van de „Dynamische Verpakkende Deskundigen.“ verdiend Met de productiemogelijkheden van onze twee fabrieken, kunnen wij vrijwel aan om het even welke douane verpakkingsvereisten voldoen u hebt.

Hoe te om milieuvriendelijke verpakking te veroorzaken is de zakken altijd onze zorg. Wij beloven onze producten zijn 100%-naleving van Ce, FDA, SGS & Rohs-certificatienorm van het gebruiken van 100%-oorsprongskorrel en de milieuvriendelijke inkt van 100%.

Wij streven ernaar om klantrelaties op lange termijn te ontwikkelen die op wederzijdse vertrouwen en eerbied worden gebaseerd. Geen kwestie wat de behoefte, u op ons met een prijs bekroond klantenserviceteam kan tellen om uw verzoek persoonlijk en professioneel te behandelen. Onze goede dienst heeft samenwerking op lange termijn met Mary Kay, yu-Gi-Oh verdiend, ultra Pro, Sannuo, Megablokken en enz. En wij hebben reeds uit onze producten aan Amerika, Japan, Duitsland, Holland, Groot-Brittannië, Spanje en Turkije verscheept.

Contactgegevens
Dongguan Runsheng Packing Industrial Co.,ltd

Contactpersoon: Bib LIU

Tel.: 86-013829134382

Fax: 86-769-28680421

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)